درگیری در جنوب بیروت، ۲ کشته و سه زخمی برجای گذاشت-راهبرد معاصر

درگیری در جنوب بیروت، ۲ کشته و سه زخمی برجای گذاشت

خبرگزاری رسمی لبنان پنجشنبه شب گزارش دارد که در درگیری در جنوب بیروت ۲ تن کشته و سه تن دیگر زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر  از خبرگزاری رسمی لبنان (NNA) این درگیری‌ها همچنین موجب شد که ارتش برای آرام شدن شرایط وارد عمل شود.

ارتش لبنان نیز در صفحه رسمی‌اش در توئیتر نوشت که یگان‌هایی در منطقه "خلده" برای کنترل شرایط و بازگرداندن آرامش مستقر شده‌اند.

براساس این گزارش همچنین یگان‌های نظامی در مناطق مجاور نیز برای بازگشایی جاده‌هایی که پیشتر بسته شده بود، استقرار یافته‌اند.

ارتش و یک منبع امنیتی اعلام کردند که این منطقه شاهد تبادل آتش بوده است.

 رسانه‌های محلی لبنان نیز کلیپ‌هایی از تبادل آتش‌ سنگین و آتش‌سوزی در ساختمان‌های منطقه خلده را منتشر کرده‌اند.

ارتش لبنان همچنین از بازداشت چهار نفر از جمله ۲ تبعه سوری خبر داد و اعلام کرد که یافتن سایر افرادی که در این حوادث دست داشته‌اند نیز ادامه دارد.

اتحاد عشایر عربی در لبنان نیز در بیانیه‌ای خواستار اقدام فرماندهی ارتش لبنان و فرماندهان دستگاه‌های امنیتی بویژه تیپ عباس ابراهیم برای توقف درگیری‌ها در منطقه خلده شد و رهبران سیاسی را مسؤول حوادث جاری در این منطقه از بیروت دانست.

در بیانیه این اتحادیه آمده است: مناطق عشایر عرب در لبنان جولانگاهی برای پیام‌های سیاسی نیست و ما شما (رهبران سیاسی) را مسؤول ریخته شدن هر قطره خون عشایر می‌دانیم.

برخی اعلام کردند که اساس این درگیری ها با به اهتزاز درآمدن پرچم‌های مذهبی و پرچم‌ احزاب سیاسی خاص آغاز شده است، در حالی که منابع دیگر گفته‌اند که آغاز این تنش‌ها به چند روز پیش بر می‌گردد.

یک مسؤول بلندپایه لبنانی که خواست نامش فاش نشود نیز در این باره اعلام کرد که اوضاع پس از ساعات‌ها درگیری، آرام شده است.

بسیاری از احزاب سیاسی لبنان در خصوص آغاز این درگیری‌ها بسیار نگران هستند و بیم آن دارند که در سایه شرایط بحرانی که لبنان با آن رو به روست و نیز با توجه به خلأ سیاسی و استعفای دولت "حسان دیاب" این حوادث افزایش یابد.

مسؤول بلندپایه تیپ عباس ابراهیم از حزب الله و جنبش امل و سعد الحریری نخست وزیر اسبق لبنان خواسته است که شرایط را آرام کنند.

ولید جنبلاط رهبر مسیحی درزی نیز که نفوذ زیادی در منطقه خلده دارد در صفحه رسمی‌اش در توئیتر نوشت: هیچ حزب، گروه سیاسی مذهبی حق ندارد منطقه خلده و بزرگراه منتهی به جنوب بیروت را دستکاری کند، چرا که این منطقه متعلق به همه لبنانی‌هاست.

جریان مستقبل به ریاست الحریری نیز در بیانیه‌ای خواستار خویشتن‌داری ساکنان منطقه خلده شده است.

 

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده